VELKOMMEN TIL

TARAWEEKEND
25.-27. okt. 2019

LOCKHART-9242.jpg
 

Om Taraweekend

For 7. år på rad lover vi fullt trøkk fra startskuddet går. Foruten yoga, vinsmaking, fjellturer, SPA og mye mye mer, blir det kåring av Årets modigste!

Vi gleder oss stort til å møte alle dere på Taraweekend 2019. Tara-redaksjonen gleder seg til å fylle Vestlia Resort på Geilo med latter og liv, foredrag til ettertanke, kvinnemøter du sent vil glemme. Og ikke minst skal vi, som vi gjorde i fjor, kåre Årets modigste kvinne, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften i Vestliahallen lørdagskvelden.

Taras mindfulness-spaltist Lisbeth Pettersen kommer. Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti leder vinsmakingen. Tara-spaltist Björg Thorhallsdottir kommer.

Sett av helgen 25.-27. oktober 2019 til Tara-weekend på Vestlia Resort på Geilo.

 
Martha-800x800.jpg

Møt Märtha Louise på Taraweekend

– Jeg gleder meg stort til å møte Tara-leserne på Tara-weekend, sier prinsesse Märtha Louise som lover et personlig og nært møte fredag 25 oktober på Vestlia resort på Geilo. Hun går på scenen i Vestliahallen etter middagen på Tara-weekends første kveld. Hun har som kjent fått mye oppmerksomhet det siste halve året. På Tara-weekend  forteller hun om livet og sine egne metoder som gjør hverdagen bedre. Hun håper at hun også vil inspirere alle de fremmøtte. 

 

 
foto Svein Finneide

foto Svein Finneide

Hilde Louise Asbjørnsen

Plateaktuelle Hilde Louise Asbjørnsen kommer også! Det er bare å glede seg til at hun skal fylle Vestliahallen med en variert og morsom konsert. Hun er er en norsk jazzsanger, låtskriver, revyartist og tekstforfatter, kjent fra egne utgivelser og opptredener.

 
 

Et avbrekk i fjellet

Årets høydepunkt for Tara-redaksjonen er når vi kan fylle Vestlia Resort med latter og liv, foredrag til ettertanke og kvinnemøter du sent vil glemme. Som i årene før skal vi kåre Årets modigste kvinne, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften i Vestliahallen lørdagskvelden, kose oss med god mat og drikke, kjøpe lekre produkter i shoppinggaten, slappe av på spa, trekke frisk fjelluft på tur og danse til langt på natt. 

tara8.jpg
 
 

Under ser du litt av hva vi gjorde sist.
 

 

INTERESSANTE FOREDRAG
I 2018 fikk vi besøk av Unni Lindell.

Fredag var det duket for et spennende og ikke minst morsomt forfattermøte i Vestliahallen. Sammen med Unni Lindell ble det fest og underholdning.

TRENING, KURS OG PÅFYLL
Du kan glede deg til yoga, fjellturer og mye mer. 

Foruten yoga, vinsmaking, fjellturer, spa og mye, mye mer, gjentar vi fjorårets suksess og kårer Årets modigste kvinne lørdag kveld.

HERLIG STEMNING, SHOPPING OG GOD MAT
En perfekt helg for venninnegjengen.

Under Taraweekend bor vi på Vestlia Resort, som er kjent for god mat og drikke. I lobbyen blir det satt opp en liten shoppinggate - kun for oss.

 
 

Egentid

Sett av tid til deg selv! Vestlias profesjonelle spaterapeuter gir deg alt fra klassisk massasje og hudpleie til nydelige aroma- og leireinnpakninger. Klimasonen er et sted for total avslapning og nytelse. Her finner du et fantastisk basseng, et hvilerom, en jacuzzi, en kaldkulp og to typer sauna.

spa.jpg