FOREDRAGSHOLDERE 2018

 
tara2.jpg

Unni Lindell

Unni lanserer sin nye krimbok til høsten og Tara-weekend på Vestlia blir ett av de første stedene hun møter leserne sine. Denne gangen har Unni forsvunnet inn i en verden av dype skoger og en mann som sender ut en drone og ser en enslig kvinne i et lite telt. 

Selv ville krimdronninga aldri overnattet alene i en skog, i det hele tatt er ikke friluftsliv det hun setter øverst på lista. Det er livsfarlig, ler hun. Hva har inspirert Norges ukronede krimdronning denne gangen? Hva har hun lagt vekt på? Hvordan skaper hun plottet og figurene sine? Hva synes Unni selv er spennende – hun går jo for å være en av de mest lettskremte krimdronninger som finnes i denne verdenen…

silje-nTsd_6Ad4WoEO5bm-9iPVg.jpg

Silje Torp

Møt skuespilleren Silje Torp, kjent fra blant annet Vikingane, Lillyhammer og Underholdsningsavdelingen. Silje er utdannet skuespiller, PT og mentaltrener og også ny spaltist i Tara med fysisk og mental trening i fokus.

«Dit tankene drar gang på gang, der er også hjertet», ifølge henne. Silje brenner for å inspirere deg til å ta modige valg basert på hvor hodet- og hjertet ditt- til stadighet drar.

Bli med på hennes foredrag som handler om hvordan alt endrer seg til det bedre når vi tør å lytte til oss selv og tar konsekvensene av det vi finner ut. Resignasjon og tvil erstattes med styrke og eierskap når vi tar ansvar for den vi er og det vi vil. Det er en morsom- og litt skummel reise som krever retning og mot.

Hvem vil du være? Er du der nå? Hvis ikke, kast loss. Premien er deg selv- og en spennende ferd!

tara-weekend-ZmZGMRYr2UDn8siofVom8g.jpg

Kari Slaatsveen & Marianne Antonsen

Hun er radioprogramlederen og underholderen som med underfundig humor tryller med ord. På lørdag geleider hun oss gjennom hele festaftenen og kåringen og til slutt prisutdelingen i anledning Årets modigste kvinne 2018, mens Marianne med den karakteristiske stemmen er tilbake etter hjernesvulsten. Her vil hun også fortelle om hvordan den tøffe tiden har påvirket henne som menneske.

arnhild_2_dsc_0155-ujvxoBMYzG25n9CFrsPZVA.jpg

Arnhild Skatvedt

Strikkedesigner Arnhild Skatvedt står bak Taras egne strikkeplagg som Tara-genseren, Tara-toppen og Tara-kjolen. Nå kan du møte henne på Tara-weekend på Vestlia hvor hun forteller sin historie om hvordan strikking ble veien til mestring etter alvorlig sykdom. – Det blir fint å få fortelle om min strikkeglede og hvorfor jeg er strikkedesigner, hvordan de ulike «Tara-strikkemodellene» blir til og hva som inspirer meg, sier Arnhild.

lisbeth-pettersen-001-nqk8u1i8XHErWCjZEysRxw.jpg

Lisbeth Pettersen

I sitt nye foredrag forteller Lisbeth om opp- og nedturer. Om drama, og hvordan hun hjelper seg selv med meditasjonsteknikker. For selv om Lisbeth ofte er redd, så trives hun på en knivsegg. Noen ganger går det galt. Som med-grunder og daglig leder av Zen resort & Spa, måtte hun gjennom en konkurs. Hun har hatt brystkreft, og har pådratt seg helseutfordring hun må ta hensyn til. Men mottoet hennes er fortsatt: SKVIS LIVET. 

Uansett hva du må tåle av smerte, skam og nederlag. Ta sjansen! Men ikke mist hodet om du lykkes. Det handler om å bruke livet maksimalt. Om å holde hodet skjerpet og hjertet varmt. Om å være til stede, få til noe. Være engasjert. Og når det går galt; øve seg på å tilgi seg selv og andre. I høst debuterer hun med en thriller; La meg ikke huske. En roman hvor hun har hentet inspirasjon fra sitt eget liv.