FOREDRAGSHOLDERE 2019

 
Martha.jpg

Prinsesse Martha Louise

– Jeg gleder meg stort til å møte Tara-leserne på Tara-weekend, sier prinsesse Märtha Louise som lover et personlig og nært møte fredag 25 oktober på Vestlia resort på Geilo. Hun går på scenen i Vestliahallen etter middagen på Tara-weekends første kveld. Hun har som kjent fått mye oppmerksomhet det siste halve året. På Tara-weekend  forteller hun om livet og sine egne metoder som gjør hverdagen bedre. Hun håper at hun også vil inspirere alle de fremmøtte.

Hilde-800x800.jpg

Hilde Louise Asbjørnsen

Plateaktuelle Hilde Louise Asbjørnsen kommer også!
Det er bare å glede seg til at hun skal fylle Vestliahallen med en variert og morsom konsert. Hun er en norsk jazzsanger, låtskriver, revyartist og tekstforfatter, kjent fra egne utgivelser og opptredener.

Foto: Øyvind Eide

Foto: Øyvind Eide

Mari Maurstad

Skuespiller Mari Maurstad er konferansier under den store festaften i Vestliahallen lørdag kveld, 26 oktober.
– Det blir en allsidig kveld, sier Mari. – Latter og alvor - kort sagt, herlig underholdning.
Jeg gleder meg!

Lisbeth _0008.jpg

Lisbeth Pettersen

I sitt nye foredrag forteller Lisbeth om opp- og nedturer. Om drama, og hvordan hun hjelper seg selv med meditasjonsteknikker. For selv om Lisbeth ofte er redd, så trives hun på en knivsegg. Noen ganger går det galt. Som med-grunder og daglig leder av Zen resort & Spa, måtte hun gjennom en konkurs. Hun har hatt brystkreft, og har pådratt seg helseutfordring hun må ta hensyn til. Men mottoet hennes er fortsatt: SKVIS LIVET. 

Uansett hva du må tåle av smerte, skam og nederlag. Ta sjansen! Men ikke mist hodet om du lykkes. Det handler om å bruke livet maksimalt. Om å holde hodet skjerpet og hjertet varmt. Om å være til stede, få til noe. Være engasjert. Og når det går galt; øve seg på å tilgi seg selv og andre. I høst debuterer hun med en thriller; La meg ikke huske. En roman hvor hun har hentet inspirasjon fra sitt eget liv.

Bjorg.jpg

Björg Thorhallsdottir

Björg Thorhallsdottir er en av Norges mest populære kunstnere. – Gjennom bildene min ønsker jeg å gi mot til å være seg selv, følge drømmene sine og til å tørre å elske – både seg selv og andre, sier Björg som formidler gjennom både tekst og bilder. I de siste årene har hun vært fast Tara-spaltist og nå ser hun frem til å komme på Tara-weekend. – Jeg gleder meg stort til å møte Tara-leserne på Vestlia Resort på Geilo. Jeg vil så gjerne inspirere med mine foredrag, sier Björg som har en helt egen evne til å vekke både gråt og latter.

Skjermbilde 2019-05-10 kl. 15.41.07.png

Taras vinekspert og sommelier Gunnhild Bjørnsti

Gunnhild Bjørnsti er taras faste vinspaltist og elsker å formidle om vinens gleder. I løpet av Tara-weekend holder hun hele fire vinsmakinger, og lar oss smake på sesongens beste dråper. – Vin er kultur og historie, vin er en reise i smaker som man på enkelt vis kan lære seg å nyte enda bedre. Jeg elsker stemningen på Tara-weekend. Og jeg har allerede begynt å planlegge vinmenyen for de forskjellige vinsmakingene, sier Gunnhild Bjørnsti som kurser deg gjennom musserende, hvite pg røde favoritter.